Les més visitades

10.30.2012

Azagra amb la vaga de fam a Telefònica

e

4 comentaris:

  1. Anònim13:53

    Aquesta vaga de fam és per la readmissió del Marcos o per altres motius?? No entenc aquest cartell!!! i si és per la readmissió d'un sol company no entenc la vaga de fam!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ---

      La intencionalitat i l'abast que es vol donar a aquesta vaga de fam va molt més enllà, evidentment, de la readmissió o no d'un únic company a una única empresa. De fet, és una vaga per la no aplicació de la Reforma Laboral a l'empresa, i, diguem-lo també, per dignitat.

      Sovint s'acusa els i les treballadores de Telefonica de privilegiades. No és així, no s'han de confondre "condicions dignes" amb privilegis, però sí que és cert que, comparativament amb la situació real actual de moltes i molts treballadors catalans i espanyols, espanyoles i catalanes, estem en millor situació.

      I és per aquesta raó que també tenim, en certa mesura, una més gran responsabilitat: si no lluita, si no lluitem la gent que encara tenim alguna empara legal, qui lluitarà, llavors?

      Adicionalment, aquesta vaga de fam va en oberta sintonia, i és complementa, amb la convocatòria de Vaga General del proper dimecres, 14 de novembre.

      Ara, el cartell, és veritat, només serveix per a consum intern telefònic, que, de moment, és en la fase en què encara estem, és lògic primer centrar tots els esforços en la plantilla de la proòpia empresa :-)

      Per si ha servit de res la contestació, si no, ho lamento per la pèrdua de temps.
      ..

      Elimina
    2. Anònim08:37

      La vaga de fam es fa perque ja no ens queda cap altra sortida. Telefònica no escolta les manifestacions, les recollides de signatures, els gestos simbòlics, les flashmobs...
      La lluita és per la readmissió del Marcos, però també és contra els acomiadaments per malaltia, per baixes mèdiques JUSTIFICADES.
      Crec que és una lluita particular amb unes implicacions generals molt grans.
      Sisplau, pots llegir tots els nostres comunicats anteriors, on expliquem més profusament aquesta decisió.
      Saluut.

      Elimina
  2. Anònim samorà14:49

    ---

    ¡Ostres!, companyes i companys, felicitacions per la feinada ja realitzada fins ara. Ara, tothom a esbombar-ho al nostre món particular, doméstic, de Barri, quotidià, allà on, ordinàriament, som vius i vives de veritat, allà on para la Vida...

    :-)
    ..

    ResponElimina