Les més visitades

1.24.2013

Acció a Manresa, Faura on hi vagis tu anirà la Plataforma



Ens hem aplegat 8 persones, amb la pancarta del flashmob, caputxes, xiulets, botzina i megàfon. Adhesius, octavetes i pulmons per rebentar-li la xerrada al Kim Faura.


No estavem acreditats per entrar a la Cambra de Comerç i per això hem optat per fer molt de sarau a fora. Déu n'hi dó com se'ns sentia, tal com les periodistes que ens han entrevistat, TV Manresa i Regió7 (havien anat a cobrir l'acte del Kim Faura, hehehehe) ens han assegurat que a dins estaven nerviosos i cabrejats per l'embolic que estavem fent. Urdangarín, Rato i Faura han estat esmentats reiteradament per part nostra com a exemples del que no s'ha de ser a la vida. I al Marcos li devien xiular les oïdes, ja que mig Manresa ha sentit avui a parlar d'ell.

Hem repartit 3.000 octavetes i hem rebut nombroses mostres de solidaritat dels vianants i venedores de les parades del mercat que hi havia a tocar de la Cambra de comerç. Fins i tot la guàrdia urbana s'ha acabat solidaritzant amb nosaltres i ens ha desitjat sort, tot dient que teníem raó.


El nostre Director General ha acabat fugint de mala manera, jugant al despiste, ja que el pressing ha estat total i pel que sembla li feia vergonya que el veies ningú. El seu hiperflamant BMW (quin tros de cotxe, gent) amb xòfer ha hagut de fer mans i mànigues per recollir-lo i marxar del lloc (hi havia 3 accessos al recinte).  Li hem espatllat la xerrada, la veritat. Per part nostra, alegria i satisfacció per la feina feta. Bon rotllo entre tots i ganes d'apretar les dents i mossegar fort un cop més. 

Ho hem passat francament bé. La sensació ha estat bona. Creiem que ens ho podem prendre com un bon escalfament de cara al WMC.

MARCOS READMISSIÓ!!!! URDANGA I RATO A LA PRESÓ!!! i aquesta és nova : FAURA DIMISSIÓ!!!


http://www.regio7.cat/economia/2013/01/24/joaquim-faura-insta-pime-local-noves-tecnologies-mes-productiva/222787.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada