Les més visitades

4.22.2013

28 d'abril. Manifestació: Aturem els pressupostos antisocials, JUNTES PODEM!!.


Columnes:
- 11:30h Educació: Passeig de Gràcia - Aragó.
- 11:30 Sanitat: Balmes - Gran Via.
- 11:30 Funció Pública: Rambla Catalunya - Diputació.

Marc Unitari de la Comunitat Educativa, la Plataforma en Defensa de la Salut, la Plataforma Sindical Unitària de la funció pública , la Plataforma Prou Retallades i diversos col·lectius del 15M, i confluiran a partir de les seves cites respectives en una gran marxa que sortirà a les 12.30 h des de la cantonada de Passeig de Gràcia amb la Ronda de Sant Pere i baixaran fins al Parc de la Ciutadella, seu del Parlament.


Nosaltres, les assemblees de diferents àmbits, que venim treballant plegades a Fem-los fora! Juntes Podem! des del 23 de febrer, cridem a una campanya mobilització constant que ha de trobar el seu punt àlgid i final en l'aturada dels pressupostos al Parlament. 
 
Aquests pressupostos aprofundiran en la retallada dels drets socials més bàsics i en la precarització de la vida de les persones. Una vegada més els nostres serveis públics pagaran les irresponsabilitats, la corrupció i els interessos depolítics, banquers i grans empresaris. Nosaltres diem NO. Estem convençudes que existeixen alternatives al Capitalisme. 
Per aquest motiu, fem una crida a la participació a la manifestació del dia 28 d'abril com a part del pla de lluita nascut des de les bases i les assemblees sectorials, laborals, estudiantils i dels barris per aturar aquests pressupostos inacceptables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada