Les més visitades

4.19.2013

Reunió de diputats de L’Esquerra Plural, PSOE i grup Mixt amb la direcció de Telefónica per l’acomiadament d’un treballador per baixa per malatia

El coordinador general d'EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, ha assistit a la trobada on ha estat present Marcos Armenteros, l'acomiadat a Barcelona.

Aquest matí s’ha celebrat una trobada entre representants de l’empresa Telefónica i varis grups parlamentaris del Congrés, representats pels diputats Germán Rodríguez (grup Socialista), Joan Josep Nuet (IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural), així com els parlamentaris Joan Tardà (ERC), Sabino Cuadra (Amaiur) i Joan Baldoví (Compromís-Equo), del grup Mixt, per analitzar la situació generada arrel de l’acomiadament del treballador de Barcelona Marcos Armenteros. Les diputades Uxue Barkos (Geroa Bai) i Olaia Fernández (BNG) no han pogut assistir-hi per altres obligacions a la Cambra.
La trobada és el resultat de la carta que aquests grups van remetre a Telefónica el mes de març passat, després de la reunió que van mantenir amb la Plataforma Marcos Readmissió en el Congrés dels Diputats.
Una vegada conclosa la reunió, que s’ha desenvolupat en un ambient cordial i en la qual s’han exposat els punts de vista dels grups i dels representants de Telefónica, els diputats han restat a l’espera de rebre nova comunicació sobre aquest afer per part de l’empresa en les pròximes setmanes.
Dimecres, 17 de abril de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada